Vaření venku - školení
pondělí 13. května 2019
Zpět na výpis akcí
Školení vedené odbornicemi ze Skotska nám ukáže, jak skloubit vaření venku a správnou hygienickou praxi. Akce se zúčastní zástupci lesních školek z Maďarska, Polska a Slovenska.

Cílem školení je najít funkční, bezpečná a dlouhodobě udržitelná řešení pro vaření venku, která jsou v souladu s evropskou legislativou. A také si společně uvařít kvalitní a chutný oběd.

Program:

  • prezentace - podmínky vaření a správné hygienické praxe pro manipulování s potravinami
  • praktická část - příprava několika jídel na ohni

Druhý den následuje kulatý stůl pořádaný místopředsedkyní Senátu Miluší Horskou. Zde budeme stejné téma probírat z legislativního hlediska za účasti zahraničních hostů i zástupců českých odpovědných orgánů. Více informací najdete v tiskové zprávě

 

S sebou: oblečení na ven podle počasí (budeme u ohně), miska, příbor, hrnek 

Místo konání: dětský lesní klub Šárynka, V Podbabě 29b, Praha 6, mapa

Termín: pondělí 13. 5. 2019, 9:00 - 14:30 hod., registrace 8:30


Lektorky: Julia Mackay, Catherine Busson, Lorna Ross, Johana Passerin

Tlumočení do ČJ je zajištěno.

 

Přihlašujte se prosím zde
Uzavření přihlášek v pátek 10. května 2019. Kapacita je omezena, vyčkejte na potvrzující email.

 

Školení se koná v rámci projektu Advokační strategie lesních školek v zemích V4