Cílem školení je najít funkční, bezpečná a dlouhodobě udržitelná řešení pro vaření venku, která jsou v souladu s evropskou legislativou. A také si společně uvařít kvalitní a chutný oběd.
Program:
- prezentace - podmínky vaření a správné hygienické praxe pro manipulování s potravinami
- praktická část - příprava několika jídel na ohni
Druhý den následuje kulatý stůl pořádaný místopředsedkyní Senátu Miluší Horskou. Zde budeme stejné téma probírat z legislativního hlediska za účasti zahraničních hostů i zástupců českých odpovědných orgánů. Více informací najdete v tiskové zprávě.
S sebou: oblečení na ven podle počasí (budeme u ohně), miska, příbor, hrnek
Místo konání: dětský lesní klub Šárynka, V Podbabě 29b, Praha 6, mapa
Termín: pondělí 13. 5. 2019, 9:00 - 14:30 hod., registrace 8:30
Lektorky: Julia Mackay, Catherine Busson, Lorna Ross, Johana Passerin
Tlumočení do ČJ je zajištěno.
Přihlašujte se prosím zde.
Uzavření přihlášek v pátek 10. května 2019. Kapacita je omezena, vyčkejte na potvrzující email.
Školení se koná v rámci projektu Advokační strategie lesních školek v zemích V4.