Hygiena stravování a tvorba HACCP pro všechny, kteří manipulují s potravinami pro děti. Navazuje na lednový webinář 10 kroků ke zvládnutí hygieny v zázemí.
Nenechte nic náhodě! Tento čtyřhodinový seminář (s hodinovou pauzou na oběd) vám ukáže, jak správně nastavit hygienu stravování a vytvořit systém HACCP, aby se vaše školka nebo klub vyhnula problémům s bezpečností potravin a obstála při návštěvě hygieny. Seminář naavazuje na lednový webinář „10 kroků ke zvládnutí hygieny v zázemí“, kde jsme položili základy – teď se na tematiku podíváme hlouběji. Stále však zůstaneme u praxe lesních školek a klubů.
Připravit si můžete jakékoliv otázky!
Kdo vás webinářem provede
Magda Kvítková je expertkou na legislativu lesních školek a členkou týmu ALMŠ od roku 2014. Aktivně se věnuje lobbyingu, zpřesňování legislativy a poradenství v oblastech zázemí, hygieny a stravování. Pomáhá se zakládáním lesních školek a transformací klubů na LMŠ, zastupuje ALMŠ ve SKAV a NeoN. Ve volném čase ráda vyráží s rodinou na hory. Její motto zní: "Má to smysl!"
Komu je webinář určen
Všem, kdo mají na starosti chod lesní školky, ředitelkám a koordinátorkám.
Zřizujete výdejnu lesní MŠ? Pak je tento webinář právě pro vás!
Jaká je cena webináře
Základní cena je 1 390 Kč
Členové ALMŠ mají 20% SLEVU