Webinář zahrnuje:
- hygienické minimum, bez kterého vaření ani stravování není možné;
- postup přípravy prostředí pro vaření s dětmi;
- podmínky nákupu surovin a vody v zázemí;
- podmínky samotného vaření;
- pravidla mytí nádobí;
- pravidla nakládání se zbytky.
Důraz bude kladen na praktické detaily. Absolvent semináře bude schopen sestavit vlastní HACCP pro vaření s dětmi.
O lektorce:
Bc. Magda Kvítková strávila školní část svého studia na oboru Studia občanského sektoru. Věnovala se však zejména praxi (NROS, NNO poskytující sociální služby, MŠMT), která jí pomohla získat přehled o českém neziskovém sektoru a bariérách jeho fungování. Od začátku svého působení v Asociaci lesních MŠ má na starosti oblast legislativy. Je v kontaktu s lesními i kamennými MŠ, zajímá se o jejich potřeby a legislativní překážky jejich fungování. V oblasti legislativy Magda poskytuje také konzultace, lesním klubům pomáhá při zakládání či transformaci na lesní MŠ.
Kdy: čtvrtek 4. 2. 2021, 9:00-12:00
Kde a jak: setkání se bude konat online. Přihlášení účastníci dostanou den před konáním webináře odkaz na online ZOOM konferenční skupinu. Je nezbytné zajistit si pouze dobré internetové připojení. Webinář není organizátory nahráván pro pozdější poslech.
Cena: 790 Kč pro členy ALMŠ a příjemce Informačního servisu / 990 Kč pro ostatní. Při naplnění minimální kapacity sleva na druhého účastníka z jedné školky 50%, pro třetího účastníka 70%, čtvrtý a další účastník z jedné školky zdarma.
Přihlášky: zde
Kontakt: Martina Dvořáková